Heilooërs mishandeld bij veldslag op station Castricum

CASTRICUM – Twee jongens uit Heiloo zijn in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld op het station in Castricum. Een groep van twintig à dertig man kwam rond twee uur het station opgelopen en begon met fietsen te gooien en lukraak op mensen in te slaan.

Een 18-jarige jongen uit Heiloo liep hierbij een verbrijzelde neus op en moet worden geopereerd. Een 19-jarige jongen uit Heiloo ligt nog in het ziekenhuis met neurologisch letsel. Op dit moment is het onbekend of hij blijvend letsel heeft. Nog vier andere mensen deden aangifte van mishandeling.

De groep was uit geweest in het centrum van Castricum en stapte na de mishandelingen op de trein richting Alkmaar.

De politie wil graag in contact komen met mensen die slachtoffer zijn geworden van mishandeling maar dit nog niet gemeld hebben. Er kan contact worden opgenomen met de politie in Alkmaar op telefoonnummer tel.nr.: 0900-8844 (lokaal tarief).
cca Total Views c Views Today