Auto knel bij ongeval Kapelweg

LIMMEN – De politie is dinsdag rond 12:00 uur naar de Kapelweg in Limmen gestuurd voor een beknelde auto.

Ter plaatse bleek dat een bestuurster van een auto achter een vrachtwagen langs wilde rijden, terwijl dat niet paste. Gevolg was dat de auto een paar deuken opliep en knel kwam te zitten. De politie heeft de bestuurster mee genomen naar het politiebureau. De auto hoefde niet te worden afgesleept.

Foto: Hans Peter Olivier

Rioolrenovatie Castricum en Limmen

Op diverse plaatsen in Castricum en Limmen wordt de riolering gerenoveerd. De rioolbuis krijgt een nieuwe voering en kan dan weer vijftig jaar mee.

GMB Rioleringstechnieken voert tot 23 september de werkzaamheden uit. Door de methode die het bedrijf gebruikt hoeft de straat niet over de hele lengte open en blijft de overlast beperkt. Wel moet u enige dagen rekening houden met wegafsluitingen en geur- en geluidshinder.

Bewoners van bereffende straten ontvangen een brief voordat het werk begint. Meer informatie: www.castricum.nl

officiële opening van het Proeflokaal van Brouwerij Dampegheest

Zondag 21 augustus van 15:00 tot 20:00 was de officiële opening van het Proeflokaal van Brouwerij Dampegheest. Het Proeflokaal zit in het Bollenmuseum van Limmen aan de Schoolweg nummer 1.

Natuurlijk hebben ze de eigen bieren van de tap maar ook diverse andere speciaalbieren van de fles. Ze hebben geen pinautomaat dus denk er aan om contant geld mee te nemen.

Vanaf nu iedere 3e zondag van de maand geopend van 15:00 tot 20:00